onsdag den 5. november 2008

Tilbage til virkeligheden

Jeg må nok indrømme at jeg er flygtet fra virkeligheden. Vi flyttede jo officielt ind i vores hus i Mandags, alle Kongens ting og de ting jeg havde med fra Danmark,blev flyttet ind og vi var ude at købe en madras, puder, sengetøj så vi kunne sove nogenlunde fornuftigt. Kongen har haft alle hans ting opmagsineret i ca. 2 år på Don Niels´ fabrik og imellemtiden har der desværrer været vandskade. I mandags havde vi så "fornøjelsen" af at åbne alle de beskadiget ting og det var bestemt ikke nogen fornøjelse, en stor del af hans billeder og kunst var fuldstændigt ødelagt, samt en masse andre personlige ejendele. Det er jo aldrig sjovt når man mister noget man har båret rundt og passet på igennem en stor del af sit liv, og det hele blev lidt for uoverskueligt i vores store tomme hus, så vi valgte at besøge nogle venner, 2 timers kørsel fra Sao Paulo for at klarer vores tanker og ikke mindst så vi kunne finde ud af hvordan vi skal gribe situationen an, med det her store tomme hus. Grunden til det er lidt svært nu her er at vi går og venter på at få ført et stort beløb dollars ind i landet, så vi på den måde kan få opholds og arbejds tilladelse og det er jo lidt svært at renovere hus uden et cashflow, men det skulle gerne komme i orden i næste uge. Inden man overhovdet kan bygge noget som helst skal der jo måles op, så der er som sagt nok at gå i gang med, man skal bare vælge den rette indgang til alt dette. Og først og fremmest skal der gøres rent, for der er godt nok støvet. På 1 salen er der 3 store værelser og 2 store badeværelser. soveværelse, stue med altan/balkon samt et gæsteværelse. Badeværelserne er skrigende lyseblå, men på en fed måde, når bare der kommer lidt personligt inventar ind. Og tit og ofte er badeværelser en kedelig brun farve, så hellere blå end brun. I det ene badeværelse er der et badekar uhm... ikke så meget i sammen hæng med det vi kender uhm et dejligt varmt karbad ville være skønt, nix lige modsat, et lettere køligt karbad ville være befriende i denne varme. Her til at starte med er der i øvrigt kun koldt vand, så det bliver korte bade, men hvad så bliver man vel morgen frisk og man vender sig jo til det før eller siden.. I Dk er der koldt med varme bade og her er det varmt med kolde bade, så står vi vel på en måde lige. Neden under består af køkken, 1 stor entré, 1 stor stue, og et hyggeligt rum i forbindelse med den store stue.. og der er også et lille gæste toilet. Baghuset består af 2 værelser på 1 sal og "2" værelser nederst, som vi så vil lave til et stort køkken.. Så er der et kæmpe stort gård areal hvor vi vil rive halvdelen op og plante græs til vores store hund Carlsberg.

I den by hvor vi er på besøg hos vores venner, Sonny, Carla, og deres datter Lara, det er en by ca. på størrelse med Århus, indbygger tal mæssigt ihvert fald. Den ligger længere inde i landet i forehold til Samba(Sao Paulo), så her er der rigtig varmt, der var omkring 38 grader igår og så er det jo ikke sjovt for nogen. Idag var der omkring 32 grader, så der kunne man bevæge sig uden at få det dårligt, så vi gik i Zoologisk have, hvilket var rigtig hyggeligt, en lille gåtur på 2 timer og så ellers bare hjem på hovedet i poolen og derefter en god bog i hængekøjen efterfulgt af en lur i samme position.. Jeg har hørt at en hængekøje er noget af det bedste at sove/slappe af i fordi alle musklerne slapper af..

Nå men nu vil jeg hoppe i min seng på gæsteværelset i Americana og i morgen vil jeg springe tilbage i virkeligheden og finde en fornuftig måde at starte i huset på, så det kan blive et nyt dejligt hjem...

Ingen kommentarer: