onsdag den 18. marts 2009

Fint til Frokost

Idag havde vi fint besøg til frokost, Daphne og hendes mor og far kiggede lige forbi. Det var første gang Little Miss D var på besøg hos os, og det var bare rigtig hyggeligt. Hun er en glad energisk lille pige. Hun er født 3,5 md for tidligt og kæmpede som en brag lille viking den første tid af hendes liv. Hun bliver 1 år i april og har lige lært at kravle, men hvis det var op til hende ville hun hellere gå. Hun har aldrig brugt sut og jeg tror jeg kan tælle det på 2 hænder de gange jeg har hørt hende græde. Hun smiler altid, det er så dejligt.




Daphne og hendes mor Tania

Little Miss D og Kongen

Daphne er helt pjattet med Kongen, og omvendt. Man kan ikke fange hendes opmærksomhed, hvis han er i lokalet og ikke har sagt hej til hende, hun bliver ved med at kigge på ham, indtil hun har fået hans opmærksomhed, og først derefter er vi andre gode nok igen ;o)
Havde egentlig også taget nogle billeder af vores frokost, men den vil ikke oploade dem, men vi fik hjemme bagt rugbrød, kogte æg, røget laks, frikadeller, paté, sild, spegepølse, ribbensteg og naturligvis kartofler til en kartoffel mad, og ikke at glemme tarteletter med høns i asparges.. Uhm det var god frokost, serveret med en iskold øl, det eneste man kunne savne sku da lige være en snaps. I næste uge bager vi leverpostej, så den var ikke savnet i dag.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej....sikke dejlige billeder af Little Miss B og Kongen :-)

Hvis du skal lave et dias show på din blog fra picasa er du nød til at gøre det album du vil vise på bloggen, offentligt. Så hvis du, som jeg, har valgt at gøre alle dine albums i picasa private, så må du vælge det album du vil dele med os andre offentligt.
Jeg håber det kan hjælpe dig, ellers mailer du bare igen.

God fornøjelse :-)

Anonym sagde ...

Sådan, så fik du gang i dit dias-shov :-)

Madame sagde ...

Sikke en dejlig lille pige! Og hun er kommet godt efter, at hun er født for tidligt :)
Jeres frokost lyder meget lækker, Mille, og meget dansk.

Mille F sagde ...

1000 tak Madame, ja hun er en helt fantastisk lille pige.. Faktisk er hun tvilling søster, men hendes søster klarede den ikke, jeg tror hun har givet alt hendes styrke til Daphne, fo hun er en energi bombe uden lige.. Og frokosten var meget dansk og meget lækker