mandag den 17. august 2009

Emporium Escandinavia

Der så mange ting jeg har villet skrive om da vi ikke havde internet, og nu hvor vi har fået forbindelsen igen, ja så har jeg egentlig glemt hvad det var jeg havde på hjertet.

Emporium Escandinavia har det godt, vi er så småt ved at få hul på bylden, starten har været tung, for det passede lige med at vi åbnede da folk begyndte at rejse hjem på sommer ferie i Skandinavien, men nu er de ved at være tilbage og vi får mange henvendelser om arrangementer som vi skal give tilbud på. Vores internet delivery går også rigtig godt. Og det sidste nye er at vi er begyndt at levere brød og sild til en lille butik et stykke herfra. Butikken ligger i et område hvor der bor mange tyskere, så på 2 uger har vi solgt 60 rugbrød og en pokkers masse sild, så det er ret godt.
Lige nu arbejder vi på at få vores Chef´s Table lokale op at køre og vores deadline på det område er midt oktober. Derefter er det gården der står for skud for nu er det snart sommer og det er jo = grill og iskolde øl.

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Hej Mille

Jeg faldt tilfældigt over din blog og læst på den med stor interesse. Det er sådan jeg står her næste år og skal i ulønnet praktik, jeg vil derfor høre om du kender nogle danske/internationale virksomheder i brasilien som har mulighed for at tage praktikanter ind i deres markedsførings eller salgs afdeling.


Jeg hører gerne fra dig på
Bezetter@hotmail.com

Tak for god læsning :)

vh. Daniel